Lintjesregen 2017

Geschreven: woensdag 26 april 2017 16:38

Ook dit  jaar zijn er weer een aantal personen die vanwege hun verdiensten een lintje mochten ontvangen:

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau

Frans Maas (70) uit Tegelen was medeoprichter van het instituut voor natuureducatie en duurzaamheid, afdeling de Steilrand. Hij was actief als natuurgids en maakte de film Tussen grens en Maas. Ook was hij lang actief bij atletiekvereniging Scopias en is hij voorzitter van de bridgeclub in Reuver.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Rose-Marie van de Laar-van der Heijden (66) uit Tegelen, voorzitter Vrouwen Advies Commissie voor de woningbouw in Tegelen en gemeentelijke cliëntenraad Tegelen-Beesel-Belfeld, actief voor de VVD.

Louis Peters (66) uit Tegelen, penningmeester van onder meer Stichting Gemeenschapsaccommodaties Tegelen, Dr. Derckx Stichting en Stichting Cultuurpark De Doolhof.

Charles Helmes (68) uit Tegelen, bestuurslid zangvereniging Vriendenkring, Stichting Stijlvol Steyl 83 en Stichting Behoud Monumenten Steyl.

Martin Kok (62) uit Tegelen, secretaris Stichting Cultuur-Historische Publicaties voor het Stadsgewest Venlo en Stichting Openluchttheaters Limburg, vrijwilliger Sint Martinusparochie.

Annemiek Kok-Verheijde (54) uit Tegelen, voorzitter Rechtswinkel Venlo/Nijmegen, secretaris Stichting Gemeenschapsaccommodaties, bestuurslid Stichting Venlonaer van ‘t Jaor en Stichting Tegelen.NL.

Josephine Houben-Raedts (71) uit Steyl, voorzitter stichting wijkraad Steyl en Oranje Comité Tegelen, gymdocent, zette zich in voor supermarkt in Steyl.