“Uw Wijkbus” gaat tweede bus aanschaffen!

Geschreven: woensdag 12 april 2017 09:56

Benodigde subsidiegelden ontvangen.

Stichting “Uw Wijkbus” is erin geslaagd voldoende subsidiegelden te verkrijgen om samen met het Nationaal Ouderenfonds een tweede bus te kunnen leasen.
De verwachting is dat de splinternieuwe bus begin juli de weg op kan.Momenteel huurt “Uw Wijkbus” al een bus om aan de grote vraag te kunnen voldoen. Nu zeker is dat er een nieuwe bus komt, gaat “Uw Wijkbus” haar rijgebied uitbreiden met Venlo-Zuid. Dat houdt in dat vanaf vandaag vervoer van deur tot deur wordt aangeboden vanaf Belfeld tot aan Venlo-Oost / Stadsbrug, voor inwoners die minder mobiel zijn en geen ander vervoer kunnen organiseren.

Verder rijdt de bus u naar: Ziekenhuis VieCuri, Station Venlo, Stadskantoor,
Maria Auxiliatrix, de begraafplaats, alle verzorgingstehuizen, gezondheidscentra en Bösdael in Reuver.

Inwoners van Tegelen, Op de Heide, Steyl, Belfeld en Venlo-Zuid, die tot de doelgroep behoren, kunnen van maandag – vrijdag bellen tussen
09.00 uur – 12.00 uur en 18.00 uur – 20.00 uur met telefoonnummer
06 15 24 62 17 om een rit aan te vragen.

De bus rijdt van maandag – vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur – 17.00 uur.Bent u nog op zoek naar een leuke en dankbare invulling van uw vrije tijd, neem dan contact op met Stichting “Uw Wijkbus” en laat u bijpraten wat bij ons vrijwilligerswerk inhoudt als chauffeur, planner of gastvrouw-gastheer.
Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij nemen contact met u op voor een informatief gesprek of bel met telefoonnummer 06 5178 3276