“Uw Wijkbus” gaat dienstverlening uitbreiden

Geschreven: zaterdag 03 september 2016 10:47

Sinds de start van "Uw Wijkbus" in februari van dit jaar, hebben wij op afroep van bewoners ruim 10.000 km gereden, 1300 ritten uitgevoerd, 1800 inwoners vervoerd. Iets waarop onze vrijwilligers trots zijn.

Naast het vervoer van deur tot deur worden er wekelijks uitstapjes georganiseerd waardoor ouderen tegen een zeer gereduceerd tarief een leuk dagje uit hebben. De agenda van deze uitstapjes vindt u in deze krant en op de website van "Uw Wijkbus". www.uwwijkbus.nl  Om nog meer aan de wensen van de inwoners van Belfeld-Tegelen tegemoet te komen, gaan wij de service verder uitbreiden. Zo gaan wij vanaf maandag 5 september op werkdagen rijden tussen 08.00 uur en 18.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Ook het verzorgingsgebied is aan verandering onderhevig. Op verzoek van inwoners uit ons verzorgingsgebied rijden we op verzoek ook naar zorgverleners in de gemeente Venlo (uitgezonderd Arcen-Velden) en naar daar gelegen verzorgingshuizen.

Dus wanneer men naar bijvoorbeeld een pedicure in Venlo wil of iemand wil bezoeken in het verzorgingshuis "De Meeuwbeemd" dan is dit vanaf 5 september mogelijk. Hiervoor geldt echter een aangepast tarief van € 3,- enkele reis.

Meer informatie vindt u op: www.uwwijkbus.nl Ook de telefonische bereikbaarheid voor het reserveren van een rit gaat worden uitgebreid.

Wij zijn nu ook bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur. Makkelijk als u pas die dag weet wanneer u bijvoorbeeld een afspraak bij de huisarts heeft of die dag pas weet of u bij familie op bezoek wilt gaan.

Daarnaast kunt u ook tussen 18.00 uur en 20.00 uur blijven bellen van maandag tot en met vrijdag. U kunt ons bereiken op tel. 06 15 24 62 17  Kortom, nog meer service van "Uw Wijkbus". Mocht u zelf interesse hebben om als vrijwilliger (chauffeur, gastheer, gastdame of planner) met ons mee te werken aan een leefbaar Tegelen-Belfeld neemt u dan contact met ons op. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.